Hyväkään peli ei aina tuo voittoa: Kampit kaappasi pisteet

Veiterä – Kampparit 2–5 (2–2)

Tapaninpäiväklassikko pelattiin hyvässä talvisäässä, joskin puuskainen kentänmyötäinen tuuli aiheutti pientä päänvaivaa pelaajille. Kotijoukkueen peli paranee koko ajan, mutta tällä kertaa vieraat Mikkelistä tekivät tarvittavat maalit ja korjasivat pisteet.

Ottelu oli kovin kaksijakoinen. Ensimmäinen jakso oli hieman sekavaa peliä, jonka aikana Kampparit hankkiutuivat ensin 0–1-johtoon, mutta Veiterä kavensi ja meni 2–1-johtoon kahdella kulmamaalilla. Ensimmäisen teki 12. minuutilla Janne Hauska ja toisen iski sisään 14. minuutilla Sasu Söderholm. Siinäpä sitten kotijoukkueen maalit olivatkin vaikka paikkoja muutamaan lisämaaliin tarjoutui toisella puoliajalla.

Toisen jakson alkuun sattui kotijoukkueelle pieni jäähysuma (Verhelä, Puumalainen, Liimatainen), jonka aikana Kampparit pääsivät avaamaan Veiterän keskuspuolustuksen ja teki tarvittavat maalit. Kamppareista maaliahnein oli tutusti Kalle Lempinen, jolle våi påvata piankin isåmpia kenttiä vallåitettavaksi…

Ottelun jälkeen Veiterän Kousti-Erkkilä oli hieman murheissaan:

”Me parannettiin viime viikonlopusta ja otteet olivat paljon terävämpiä kuin viime sunnuntaina. Emme vain päässeet kunnolla maalipaikkoihin. Parempi voitti, ei siinä mitään”, kertoi Tuomas Erkkilä pelin jälkeen.

Toisella puoliajalla Veiterä oli aktiivisempi, mutta vieraat tekivät maalit. Veiterä toi peliä hyvin suoraviivaisesti puolen kentän yli, mutta vierasjoukkueen tiivis puolustus esti Veiterän kärkipelaajien pääsyn varsinaisille maalipaikoille. Lähimpänä oli Sasu Söderholm, jolle Janne Hauska tarjoili napupassin aivan maalin eteen, mutta Kamppareiden veskari sai ison hanskansa pallon tielle.

”Vähän on kaksijakoinen olo: toisaalta me hallittiin toista puoliskoa, mutta maalit pitää tehdä. Vastustaja iski vastahyökkäyksistä ja kulmurin jälkitilanteesta. Niille ei maalissa pelannut T. Peuhkuri mahtanut mitään”, Erkkilä pohdiskeli.

Näin puolestaan pohti Pyttykerhon palkitsema Tero Liimatainen pelin kääntymistä Kamppareille:

Vihreäpaitojen pelit jatkuvat vieraskierroksilla 2.–3.1.2016 (Botnia, Narukerä) ja ke 6.1. Kamppareita vastaan Mikkelissä. Veiterän seuraava kotiottelu on lauantaina 9.1.2016, jolloin Kisapuistoon saapuu vieraaksi WP 35 Varkaudesta. Tervetuloa!

Tulospalvelu: Bandyliiga

–Bandytoimitus