Janne Hauska joukkueen kapteeniksi, Valtteri Hauska mukaan joukkueeseen

Veiterän edustusjoukkue valitsi joukkueen kapteeniston ja vietti harjoitusten lomassa hieman rennompaa palaveria, jossa linjattiin joukkueen sääntöjä, tulevaa Ruotsin leiriä ja alkavan bandykauden kujeita. Joukkueen viimeisin pelaajahankinta Valtteri ”Vallu” Hauska oli jo kuin kotonaan…

Edustusjoukkue on harjoitellut Savitaipaleen jäähallilla kuluneen syksyn. Tiedot Savitaipaleelta kertovat, että jäällä on menty poikkeuksellisen kovaa ja luistimet ovat liikkuneet entistä vauhdikkaammin harjoituksesta toiseen. Valmentaja Aleksei Nikisov on tuonut joukkueen harjoituksiin kovaa tempoa ja ripauksen kansainvälistä meininkiä…

”Nyt pitää olla työteliäs, että talvella voidaan pitää hauskaa”, totesi Aleksei kysyttäessä sitä, kuinka harjoittelu on mennyt. Joukkueen puolesta kommentit olivat samansuuntaisia:

”Kyllä me ollaan kyykyssä oltu!”, pelaajistosta todettiin.

Joukkueen touhuja kentän laidalta seurannut joujo Ilu Hauska puolestaan kertoi, että kaikesta tekemisestä huokuu hyvä yhteisöllisyyden tunne ja joukkue on hitsautumassa hyvin kasaan:

”Meillä on kokeneita pelaajia ja nippu nälkäisiä ja kehittymishaluisia nuoria, joiden kehittymistä on todella hieno seurata. Kaikilla joukkueessa on harjoittelumotivaatio todella korkealla. Tästä on muodostunut hyvä, yhtenäinen ryhmä, joka haastaa kaikki joukkueen tulevalla kaudella”, Ilkka Hauska kertoo.

Veiterän kipparina jatkaa Janne Hauska apunaan Tomi Hauska ja Emil Segerman. Kapteeneilla on tärkeä rooli joukkueen ja johtoryhmän välisessä kommunikaatiossa.

Valtteri Hauska: ”Kovaa on menty”

Menneen viikon aikana Veiterä on tehnyt myös uuden pelaajasopimuksen. Lappeenrantalaislähtöinen Valtteri Hauska palaa kolmen Mikkelissä vietetyn vuoden jälkeen kotiseuraansa. Valtteri on 25-vuotias yleispelaaja, joka on käynyt läpi Veiterän juniorimyllyn. Mikkelissä Valtteri saavutti yhden SM-kullan ja yhden pronssin. Nyt on aika nostaa tasoa jälleen Veiterässä.

Näin Valtteri jutteli menneestä syyskaudesta ja kauden odotuksista:

Veiterän edustusjoukkueen treenit jatkuvat tiivisti ja jo huomenna joukkue viilettää jälleen Savitaipaleen hallilla tuhatta-ja-sataa. Marraskuun alkupuolelle sijoittuva Ruotsin leiri avaa joukkueen ison jään kauden ja hetimiten sen jälkeen joukkue siirtyy harjoittelemaan Kisapuistoon.

Bandyliiga alkaa Veiterän osalta kotiottelulla Kamppareita vastaan sunnuntaina 20.11.2016.

–Bandytoimitus