P15:n viikonlopun leiritunnelmia – katso valkkojen kommentit

Veiterän P15-joukkue piti kuluneen viikonlopun aikana ns. lähileirin Kisapuiston maisemissa. Lauantain ja sunnuntain aikana vedettiin tehokkaita treenejä, puhuttiin bandyä, lounastettiin Saimaan Helmen erinomaisen makaronilaatikon ääressä ja pidettiin hauskaa.

P15 on harjoitellut kaukalokaudella yhdessä P13-junnujen kanssa. Lauantain vauhtiharkat eivät pelottaneet lainkaan nuorempaa ikäluokkaa vaan sama hyvä meno jatkui myös sunnuntai-iltana.

Sunnuntaipäivä alkoi tehokkaalla aamuverryttelyllä ja kovavauhtisella jääharjoituksella, jossa päävauhdittajana oli valmennusryhmässä jo viime kaudella mukana ollut edustusjoukkueen pelaaja Juuso Kärmeniemi. ”Sneikki” oli tuonut terveisiä edarin kaukaloharkoista ja P15-nuoret vetivät soveltuvasti samoja treenejä kuin aikuisetkin…

Päivällä Veiterän VIP-talon AV-laitteet olivat kovassa käytössä, kun Eetu Nikkinen scrollasi viime kevään P15SM-finaaliturnauksen Vaakku TV:n videoimia pelejä Youtubesta. Eri tilanteita – onnistumisia ja kehittämisen paikkoja – käytiin läpi monipuolisesti keskustellen. Pojat tekivät monia hyviä havaintoja oman pelin kehittämisestä ja annas olla: kun mentiin vielä iltajäälle, niin oppi näytti menneen paikoin perille.

Samassa yhteydessä joukkue valitsi kapteeniston ja äänestyksen tuloksena Samppa Äikäs nimettiin kippariksi ja varakapteenin tehtävää hoitavat Veeti Tapanainen  ja Eero Huomo.

Tässä vielä pari hätäistä tunnelmapalaa sunnuntain tapahtumista:

s-ja-l

Lauri Moision vauhti paranee harjoitus harjoitukselta.

 

valkoisten-joukkue

Sunnuntain peliharjoitukseen oli Eetu tehnyt ”hyvät jaot”: Samppa vahvisti P13-junnuista koottua iskuryhmää…

 

P15-joukkueen valmennustiimistä Eetu Nikkinen ja Petra Verhelä olivat varsin valoisalla tuulella Bandytoimituksen napattua heidät pikahaastatteluun:

 

P15:n kausi jatkuu vielä kaukalossa pyörien ja kun iso jää saadaan Kisapuistoon, niin joukkue järjestää vastaavan lähileirin.

-Bandytoimitus