Nuoriso-osaston joukkueet tasuriin ja voittoon

P17SM: JPS – Veiterä/Pasa 3–3 (0–0)

P15SM: Pasa/Veiterä – OLS 6–1 (4–1)

Lauantaina pelattiin sekä 17- että 15-vuotisten sarjaottelut. Vanhemmat kohtasivat aina kovan kotijoukkue JPS:n Viitaniemessä, nuoremmilla oli kaukaisia vieraita pohojoisesta, Oulun kääntöpiiriltä saakka.

P17 Veiterä/Pasa, VeiPa, lähti tavoittelemaan voittoa kovaa kotijoukkuetta vastaan. Ottelu eteni maalittomana tauolle asti, mutta toisella puoliajalla päästiin maalien makuun. VeiPan Kerkko Äikkään maaleilla oltiin tasatilanteessa 2–2 kunnes aina vaarallinen Saku Hämäläinen teki kotijoukkueelle 3–2-johto-osuman.

Ottelu päättyi kuitenkin tasapisteisiin, kun Riku Ikävalko sai kavennettua pelin numeroihin 3–3. Tasapeli oli tärkeä VeiPan pistesaalistuksen osalta.

P17-ikäisten sarja jatkuu loppiaisena Porvoossa Akilleksen vieraana.

Tästä P17SM-tulospalvelusivulle

P15 Pasa/Veiterä voittoon oululaisista

Kisapuistossa pelattiin jännittävä ja osaksi tunteikas PaVe – OLS. Uusissa vihreissä ”kakkospaidoissa” pelannut PaVe pääsi jo 17. peliminuutin jälkeen 2–0 johtoon ex-OLS Samppa Äikkään maaleilla. Syötöt Sampan maaleihin antoi maalissa pelannut Niko Tanskanen ja joukkueen luistelukone Elmeri EeHoo Hämäläinen.

Ensimmäinen jakso jatkui PaVe:n viedessä peliä: EeHoo Hämäläisen ja Leevi ”Ler**i” Rissasen maaleilla oltiin jo 4–0-johdossa. Aivan jakson lopulla merkittiin myös OLS:lle yksi osuma. OLS:n sinänsä tyylikkäännäköisestä ruotsalaistyyppisestä kahdensuunnan pelistä huolimatta vieraat olivat yllättävän tehottomia.

Toisella jaksolla EH jatkoi maalailua: ensin Sampan syötöstä ja toistamiseen rangaistuslyönnistä. Loppuluvut 6-1 ja sillä sökö.

PaVe P15:n onnistujia oli koko joukkue: karvauspeli oli uomissaan heti kärjestä lähtien ja etutoppari Eero Huomo pelasi jälleen urhautuvat pelin ja katkoi monta tilannetta. Myös nuoret Veikka Kotoneva ja Jomppa Hämäläinen pelasivat hienosti vanhempien ryhmässä. Libero Eppu Puumiz Puumalainen oli jälleen jäätävä – ainakin lankkuväen mielestä. Puolustaja Nico Paananen oli mies paikallaan ja molari Niko Tanskanen kurvaili riittävästi vastaan Olssin hyökkäyksiä. Sivutuet Eelis Mettovaara ja Veeti Tapanainen alkavat saada juonen päästä kiinni ja ”syvät haut” alkavat sujua. Välihyökkääjä Eemeli Metelinen pelasi aktiivisesti ja sai koutsi Eetulta kiitosta.

Loppunumerot kertoivat lauantain osalta joukkueiden tasoeron.

Tähän tapaan P15 PaVe:n koutsi Eetu Nikkinen pohti voittoa OLS:sta:

Tästä klikkaamalla pääset P15SM-sarjan itälohkon tilanteeseen

Sunnuntaina otellaan uudelleen: tällä kertaa pelataan OLS:n kotipeli Kisapuistossa. Ottelu alkaa klo 12:30.

Tervetuloa seuraamaan nuorisojääpalloa Kisapuistoon!

-Bandytoimitus