Nuorten Summer Camp 2017 ilmoittautuminen alkaa!

OP Etelä-Karjalan myöntämän Kesäduunirahan avulla Veiterä on palkannut kolme aktiivista nuorta suunnitelemaan ja järjestämään jääpallon Summer Camp -tapahtuman. P15-P10 -ikäisten lasten ja nuorten jääpalloleiri järjesteään 12.-13.8.2017.

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja päättyy torstaina 27.7.2017.

Leirille voidaan ottaa ensimmäiset 50 ilmoittautujaa. Mukaan ovat tervetulleita kaikki kohdeikäryhmään kuuluvat pelaajat, myös muista seuroista. Jos leirille ilmoittautuu tarpeeksi ensikertalaisia, heille muodostetaan oma ryhmänsä.

Ilmoittautumiseen seuraavat tiedot: nimesi, syntymävuotesi, yhteystietosi, seurasi sekä myös mahdollinen ruoka-aineallergiasi.

Hintaa leirillä on 90 euroa, johon sisältyy jää- ja tilavuokrat, leiritekstiilin, vakuutuksen, ruokailut sekä aamu- ja välipalat.

Majoittuminen leirillä on omatoimista ja kotiin meno on suositeltavaa yöksi. Leiri järjestetään Lappeenrannan Kisapuistossa.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:
Topi Räty
040 547 7471 tai topi.raty@hotmail.fi

 

Veiterä on palkannut leirin suunnittelu- ja vastuuryhmään Ville Leinosen, Kalle Pesosen ja Topi Rädyn. Nuoret toimivat leirin vetäjinä ja kesän aikana myös suunnittelevat leirin käytännön järjestelyt ja harjoitteet. Leirin rehtorina toimii edustusjoukkueen Tero Liimatainen. Leiri järjestetään nyt toisen kerran. Edellisvuonna leirillä oli hieman alle 30 osallistujaa.

Veiterä kiittää OP Etelä-Karjalaa saadusta tuesta ja toivottaa nuoret mukaan leirille. Leirin ohjelma julkaistaan pian. Seuraa ilmoittelua www-sivuilta ja Veiterän fabo:ssa!

 

Pyörivään - Summer Camp 2017