Nurmilinna ja Tahvanainen kutsuttu P15-maajoukkueleirille

Veiterän P15-joukkuetta edustavat Valtteri Nurmilinna ja Tuomas Tahvanainen osallistuvat Varkaudessa 24.-26.1. pidettävälle maju-leirille.

Bandytoimitus nappasi pojat kiinni pikahaastatteluun ennen perjantain treenien alkulämmittelyä. Kameran ja mikrofonin eteen astui kaksi sanavalmista ja avoimin mielin leiriä odottavaa nykynuorison edustajaa.
Valtteri Nurmilinnan odotukset leirin suhteen ovat korkealla:
– Se on mahtava tilaisuus näyttää mitä osaa.
Tuomas Tahvanainen puolestaan jännitti omaa osallistumistaan:
– Vähän jännitin, että pääsenkö vai en, mutta osasin jo vähän arvata, että voin päästä leirille.

Nurmilinnan ja Tahvanaisen kausi on lähtenyt Veiterä P15:ssa kaksijakoisesti liikkeelle. Sarjavaiheen avauspelit Narukerää sujuivat hyvin: joukkueen peli pyöri hyvin ja puolustus piti. Edellisessä pelissä Pasan (ja WP 35:n) joukkuetta vastaan meno oli tahmeampaa. Tulevana viikonloppuna on aika ottaa revanssi Savo-Karjalan yhdistelmästä.

P15-maajoukkueen leirikutsut oli lähetetty 26 kenttäpelaajalle ja neljälle maalivahdille. Perusteet leirille valinnasta on nähty aiemman Training Camp -tapahtuman ja sarjapelien esitysten perusteella. Leiri pidetään Varkaudessa ja päävalmentaja toimii tunnettu jääpalloprofiili Tommi Paajanen Helsingistä. Suurimman pelaajaryhmän P15-leirille lähettää Mikkelin Kampparit, josta osallistuu kuusi pelaajaa.

Linkki liiton uutiseen

Valtteri (vas.) ja Tuomas juttelivat tähän tapaan edessä olevasta leiristä ja sen odotuksista:

Veiteräväki onnittelee poikia valinnasta maju-leirille ja lähettää tsempit koko P15-joukkueelle loppukauden peleihin!

Bandytoimitus