Tackla tukee Veiterän jääpalloa: edustus tyylikkäänä reissuun

Jääpallopiireissä hyvin tunnettu lappeenrantalainen urheilun ja vapaa-ajan tekstiileihin ja varusteisiin erikoistunut Tackla on mukana tukemassa Veiterän jääpallotoimintaa.

Niin edustusjoukkue kuin nuorisojoukkueetkin ovat uusineet peliasujaan Tacklan mallistoon ja vastavuoroisesti Tackla on lahjoittanut jouluviikolla edustusjoukkueelle käyttöön uudet matkatakit.

Tacklalla on vahva jalansija suomalaisessa jääpallossa: puolenkymmentä Bandyliigajoukkueista – joukossa tietenkin myös Veiterä – luottaa peliasuissa Tacklaan. Myös maajoukkue on pelannut aiemmin Tacklassa ja varastossa olevat Tacklan maajoukkueasut ovat edelleen ahkerassa käytössä nuorten ja tyttöjen maajoukkueasuina.

Edari tyylikkäänä peleihin

Tyylikäs musta-vihreä kevyttoppis pukee hyvin edustusjoukkuetta pelimatkoilla ja kotipelien kynnyksellä.

Veiterän edustusjoukkueen tyylitaituri Tomi Hauska (vas.) ja Tacklan Petri Nylund paiskaavat kättä joukkueen materiaalivastaava Kimmo Heikkisen valvoessa tilannetta:

Tackla tukemassa Veiterän jääpallotoimintaa

Veiterä kiittää ensi vuoden aikana 55 vuotta täyttävää Tacklaa tuesta edustusjoukkueelle. Tacklalla on jääpallon, muun jääurheilun, vapaa-ajan ja urheiluvälineiden myyntipisteet Lappeenrannassa ja Helsingissä, Tacklacenter-verkkokauppa toimii mutkitta netissä.

–Bandytoimitus