Veiterä P11 turnauskolmoseksi Ogelin osaturnauksessa 4.1.2020

Veiterän P11-joukkue matkusti Oulunkylään SM-osaturnaukseen 4.1.2020. Lappeenrantalaispojat pelasivat Etelä-Suomen joukkueita vastaan. Ogelin turnaus oli hyvää treeniä edessä olevaan kotiturnausta varten.

Avausvastustajaksi asettui Botnia/sininen, joka kaatui hallinnasta huolimatta vain numeroin 2–1. Paikkoja oli enempääkin, mutta vastustajan puolustus sumputti eikä hyvistäkään maalipaikoista saatu palloa häkkiin.

Toisessa pelissä vastustaja Botnia/valkoinen karkasi pelin alussa 2–0 johtoon ja toisen puolikkaan kavennus 2–1-tilanteeseen jäi laihaksi lohduksi, kun Botnia teki loput maalit: 5–1-tappio SM-lopputurnauksen voittajaehdokkaalle.

Kolmannessa pelissä Veiterän peli oli välillä varsin hyvää ja syöttöpeliäkin nähtiin. HIFK kaatui lopulta 9–2. Neljäs peli oli taas ennakolta kovaa Botnia/oranssia vastaan. Veiterä oli kuskin paikalla tuloksellisesti, mutta Botnia tuli lopussa tasoihin ja pisteet tasattiin numeroin 3–3.

Veiterä P11 sijoittui Botnian kovien kärkijoukkueiden jälkeen kolmanneksi. Peleissä oli paljon hyvää, mutta kokonaisuutena ei päästy Porvoon turnauksen tasolle ja Botnian joukkueiden luisteluvoimaiseen peliin ei kyetty täysin vastaamaan.

P11-joukkueet kokoontuvat Kisapuistoon su 12.1.

Seuraavaksi on kotiturnaus su 12.1.2020 Kisapuistossa. Turnaus on jaettu kilpa- ja haastelohkoihin. Joukkueet ovat Veiterän lisäksi Kampparit x2, HIFK, JPS, Sudet/PaSa, Akilles ja WP 35. Samaan aikaan pelataan P10/9-pelejä, johon kahden Veiterän joukkueen lisäksi saapuu JPS ja WP 35. Pelit alkavat klo 10:30 ja viimeiset ottelut klo 15:35.

Turnauksen tulostapahtumia voi seurata Liiton sivulta (Lohkot LPR/A ja LPR/B)

Tervetuloa pikkujunnujen pelejä ja kannustamaan kaikkia hyviin suorituksiin!